اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • اطلاعیه ها

    • admin

      همکاری انجمن نویسا با نشر علی   شنبه, 20 خرداد 1396

      بدین وسیله به اطلاع کلیه نویسندگان و اعضای محترم انجمن نویسا، می‌رساند در راستای حمایت از نویسندگان و نوقلمان عزیز، این انجمن با مدیر مسئول و نشر پر سابقه ی علی همکاری دارد. به همین منظور رمان‌هایی که از نظر محتوا ایده‌آل و برتر باشند جهت بررسی به ناشر معرفی می‌گردند.لازم به ذکر است این نشر (نشر علی) با هیچ انجمن دیگری همکاری ندارد
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

‍ #شربت_تخم_شربتی_تخم_ریحان 


✏مواد لازم 

?زعفران آب کرده (اختیاری)   به مقدار لازم

?تخم شربتی (تخم ریحان)  ۲ قاشق غذا خوری

?گلاب   ۱/۴ لیوان

?آب   ۱ لیوان

?شکر   ۲ لیوان

♨طرز تهیه

?ابتدا زعفران را آب کنید و کنار بگذارید .بعد در یک کاسه،تخم شربتی را مانند خاکشیر بشویید(ریگ شویی )و روی دانه ها آب بریزید و بگذارید خیس بخورد. 

?برای این مقدار کم، معمولا یک یا دو ساعت خیس خوردن کافی است. حالا باید شهد را درست کنید. آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی شربت غلیظ شد و به اصطلاح قوام آمد، زعفران را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

?سپس گلاب را به آن اضافه کنید و در آخر تخم شربتی را درون شهد آماده شده بریزید. پس از اینکه این مخلوط کاملا خنک شد، شربت شما آماده است.

?می توانید این شربت را ساده و بدون زعفران هم آماده کنید. در موقع مصرف با اب و یخ ان را بحد کافی رقیق می کنیم.

?سایر نکات

?در شهد شربت، دونه ها بالا هستند. ولی وقتی با آب سرد مخلوط می شوند، پایین می روند. این شربت یکی از شربت های اصیل ایرانی است که در مراسم مذهبی صرف می شود. 

?تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 می‌باشد. تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی کلسیم است به طوری که 5 تا 6 برابر بیشتر از شیر می‌باشد. اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم می‌شناسید باید بدانید که این دانه‌های ریز دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و 3 برابر بیشتر از اسفناج آهن دارند. از نظر آنتی‌اکسیدانی نیز قوی‌تر از میوه‌ای مانند بلوبری هستند. 

?اگر می‌خواهید لاغر شوید به تخم شربتی اعتماد کنید؛ به خطر اینکه فیبر موجود در آن‌ها باعث لعاب‌دار شدنشان شده و احساس سیری بیشتری ایجاد می‌کنند. علاوه بر این تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده‌ها به عملکرد خوب آن‌ها کمک می‌کند. 

 

  • پسندیدم 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری