اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • اطلاعیه ها

    • admin

      همکاری انجمن نویسا با نشر علی   شنبه, 20 خرداد 1396

      بدین وسیله به اطلاع کلیه نویسندگان و اعضای محترم انجمن نویسا، می‌رساند در راستای حمایت از نویسندگان و نوقلمان عزیز، این انجمن با مدیر مسئول و نشر پر سابقه ی علی همکاری دارد. به همین منظور رمان‌هایی که از نظر محتوا ایده‌آل و برتر باشند جهت بررسی به ناشر معرفی می‌گردند.لازم به ذکر است این نشر (نشر علی) با هیچ انجمن دیگری همکاری ندارد
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

Hani Jon

آش جو

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

مواد لازم برای آش جو

    بلغور جو- یک پیمانه
    لوبیاچیتی- یک چهارم پیمانه
    نخود- یک چهارم پیمانه
    عدس - یک چهارم پیمانه
    برنج- یک چهارم پیمانه
    پیاز- دو تا درشت
    سبزی آش- نیم کیلو (هرچی گشنیز سبزی بیشتر باشه خوشمزه تر می شه)
    کشک- 2 فنجون
    نمک و زردچوبه و نعناء خشک- به میزان دلخواه
طرز تهیه آش جو

    اول تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم. (بلغور و برنج رو باهم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جداجدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد.
    پیازها رو نگینی خرد می کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می کنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن می کشم و تو یه بشقاب می ریزیم.
    تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد،  4  لیوان آب به همراه تمام مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد.


    وقتی جوش اومد سبزی رو می ریزم. تا زمانی که آش جا بیفته هر چندوقت یه بار هم می ‍زنم تا ته نگیره.
    وقتی آش جا افتاد یه فنجون کشک رو می ریزم و هم می زنم و این موقع است که نمکآش را اندازه می کنم.
    من همیشه وقتی زیر قابلمه رو خاموش می کنم، پیازداغ رو بهش اضافه می کنم تا عطرش نره.
    نصف پیازداغ رو می ریزم تو آش و بقیه رو واسه تزئین می ذارم.

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری