رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

عاطفه نیک طلب

چباب جنوبی

✏مواد لازم برای۷ نفر

?پیاز   ۱ عدد

?تره   ۲۰۰ گرم

?گوشت (چرخکرده)   ۲۰۰ گرم

?برنج   ۳ لیوان

?نمک و فلفل    به مقدار لازم

✏سس چُباب :    

?شکر   ۲ قاشق غذا خوری

?تمر هندی (آب کرده)   ۴ لیوان

?پیاز   ۲ عدد

?روغن    به مقدار لازم

?فلفل و کاری   به مقدار لازم

✏مواد داخل چُباب :    

?خلال بادام   ۱/۲ لیوان

?پیاز   ۴ عدد

?کشمش   ۱ لیوان

?گوشت (چرخکرده)   ۳۰۰ گرم

?نمک و کاری   به مقدار لازم

 

⭕طرز تهیه خمیر چباب:

?ابتدا برنج را با مقداری آب و نمك خیس كنید.تره و پیاز را ریز كرده و به همراه برنج خیس خورده و 200گرم گوشت چرخكرده مخلوط كرده و مواد را با هم چرخ می كنیم و زردچوبه، ادویه كاری و نمك را به آن اضافه می كنیم. سپس همه مواد را به خوبی ورز می دهیم. 

⭕طرز تهیه مواد داخل چباب:

?4عدد پیاز را سرخ كرده و 300 گرم گوشت چرخكرده را به آن اضافه می كنیم. سپس ادویه، نمك و فلفل را افزوده و خلال بادام را هم شسته و اضافه می كنیم. در آخر كشمش شسته شده را می ریزیم. همه مواد را با هم به آرامی تفت می دهیم. سپس بعد از آماده شدن می گذاریم سرد شود. 

⭕طرز تهیه چباب:

?كمی از خمیر را برداشته و روی دست پهن می كنیم. مقداری مواد میان خمیر اضافه كرده و آن را به صورت گلوله در می آوریم. برای اینكه گلوله ها به دستمان نچسبد كمی آب به دستمان می زنیم. گلوله ها را به همین ترتیب درست می كنیم تا ملات و خمیر تمام شود. 

⭕برای تهیه سس چباب:

?ابتدا 2عدد پیاز ریز شده را سرخ می كنیم و 4 لیوان آب تمرهندی را به آن اضافه می كنیم. چون آب تمرهندی شور است نیازی به نمك نیست. شكر را ریخته و ادویه كاری و فلفل قرمز را اضافه می كنیم. زمانی كه سس را آماده كردیم روی حرارت گذاشته و به محض اینكه اولین جوش را زد گلوله ها را با احتیاط، طوری كه به هم نچسبد در سس می چینیم و سپس با حرارت بسیار ملایم 45 دقیقه می گذاریم جا بیفتد. 

?سایر نکات

?این خوراك را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می كنند. 

?در صورت تمایل 2عدد زرده تخم مرغ به مواد خمیر بزنید تا احتمال باز شدنشان كمتر شود. 

?اگر دوست دارید اول كوفته ها را سرخ كنید و بعد در سس قرار دهید. 

?برای تهیه آب تمر هندی ابتدا آن را با مقداری آب جوش چند ساعت قرار دهید و بعد با استفاده از یك آبكش شروع به عصاره گیری كنید تا در نهایت گوشت تمر به خوبی از هسته جدا شود. 

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عاطفه نیک طلب

دلمه انگشتی کلم

✏مواد لازم برای۴ نفر

?کلم برگ   ۱ عدد

?برنج   ۱/۲ پیمانه

?سبزی دلمه خرد شده   ۱/۵ پیمانه

?سماق   ۱ پیمانه

?روغن   ۴ قاشق غذا خوری

?نمک و فلفل و زعفران    به مقدار لازم

?آب ولرم  ۱ لیوان

♨طرز تهیه

?کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زیر قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را  تا 15 یا 20 دقیقه می‌گذاریم تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ می‌کنیم.

?سماق نکوبیده (اگر از پودر سماق استفاده کردید از نصب این مقدار استفاده کنید) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آن را می‌گذاریم و یک ساعت استراحت می ­دهیم، در این فاصله چندین بار با نوک انگشتان سماق‌ها را ماساژ می‌دهیم تا عصاره آن کاملاً در بیاید.

?برنج را با نمک و کمی روغن کمتر می‌کنیم. برنج را با سبزی دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمی زعفران مخلوط کرده و در برگهای کلم به صورت استوانه‌ای و کوچک می‌پیچیم و درون قابلمه می‌چینیم.

?آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روی دلمه‌ها می‌ریزیم. سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دلمه بپزد.

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عاطفه نیک طلب

دلمه بادمجان

✏مواد لازم برای۵ نفر

?سبزی معطر (ترخون و مزره و نعنا و شوید)  ۲۰۰ گرم

?رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

?نمک و فلفل    به مقدار لازم

?آب   ۲ لیوان

?پیاز   ۳ عدد

?سیر   ۳ حبه

?گوجه فرنگی   ۳ عدد

?گوشت چرخ کرده   ۱۰۰ گرم

?برنج   ۱/۲ فنجان

?لپه‎   ۱/۲ فنجان

?بادمجان بزرگ  ۵ عدد

♨طرز تهیه

?بادمجان ها را پوست بکنید و سرشان را جدا کنید ، داخل بادمجان ها را خالی کنید طوریکه دیواره داخلی بادمجان پاره نشود ، بادمجان هایی که خالی کرده اید نمک بزنید و یک ساعت بگذارید بماند تا تلخی آن گرفته شود.

?لپه ای را که از شب قبل خیس داده اید نیم پز کنید ( نیم پز یعنی وقتی لپه را بین دو انگشت میفشارید زیاد نرم نیست اما میتوانید ان را له کنید ).

?درون قابلمه ای مقداری آب را جوش آورید سپس برنج و مقداری نمک بریزید و حدود 5 تا 10 دقیقه برنج را به حالت آبکشی بپزید ( وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید باید اطرافش نرم و مغزش کمی خام باشد ).

?2 سیر و 2 پیاز را ریز خرد کرده و درون روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند ، رب گوجه فرنگی را درون گوشت بریزید و تفت دهید.

?لپه های نیم پز و سبزی ها معطری را که ریز خرد کرده اید به مواد گوشتی اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سبزی ها آب نیندازند. پس از اینکه سبزی ها کمی تغییر رنگ دادند در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد بخار کنند ( در صورت استفاده از سبزی خشک نیازی به تفت دادن سبزی ها نیست ).

?پس از اینکه مواد بخار کردند میتوانید برنج ابکش شده را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید برنج له نشود ، پس از ترکیب کردن تمام مواد در ظرف را باز بگذارید تا آب اضافی غذا کشیده شود سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.

?بادمجان ها را پس از یک ساعت که گذشت درون قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نیم سرخ شود . سپس داخل بادمجان ها را با موادی که سرد شده اند پر کنید.

?برای تهیه سس دلمه درون قابلمه یک سیر و یک پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید ، گوجه ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه نمائید و تفت دهید تا گوجه ها خوب سرخ شوند ، دو لیوان آب را به گوجه های سرخ شده اضافه کنید و کمی نیز نمک و فلفل بزنید سپس حرارت را ملایم کنید تا سس کمی غلظت پیدا کند.

?بادمجان های شکم پر را به ارامی روی این سس بچینید ،  در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم یک ساعت بادمجان ها بپزند و نرم شوند سپس دلمه های اماده شده را درون ظرف کشیده و بهمراه سس دلمه سرو کنید.


?سایر نکات

?برای پخت دلمه بادمجان حدود یک ساعت زمان لازم است اما اگر از بادمجان تازه استفاده میکنید این زمان به نصف کاهش میابد ، در زمان پخت دلمه ها را چک کنید تا زیاده از حد پخته ، خشک یا له نشوند. 

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عاطفه نیک طلب

شامی مرغ

✏مواد لازم برای۴ نفر

?گوشت مرغ چرخ شده خام  ۲۵۰ گرم

?پیاز متوسط   ۱ عدد

?تخم مرغ   ۲ عدد

?نمک و فلفل سیاه و آویشن    به مقدار لازم

?آرد سوخاری    به مقدار لازم

♨طرز تهیه

?همه مواد را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را داخل مخلوط بریزید و باز خوب مخلوط کنید. 

?قبل از سرخ کردن شامی را داخل آرد سوخاری بغلتانید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. یک طرف که به صورت کامل سرخ شد، شامی ها را برگردانید و دیگر در تابه را نگذارید تا خوب ترد شود

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عاطفه نیک طلب

آب پیازک

✏مواد لازم 

?پیاز   ۳ عدد

?روغن   ۲ قاشق سوپ خوری

?ماست‏   ۱ پیمانه

?تخم مرغ   ۴ عدد

?شنبلیله (تازه و ساطوری شده)   ۱ قاشق غذا خوری

?نعنا خشک   ۱ قاشق غذا خوری

?نمک و زردچوبه    به مقدار لازم


♨طرز تهیه

?در ظرفی مناسب ابتدا پیازها را خلال كرده و در روغن داغ سرخ می‌كنیم. وقتی كه پیازها طلایی شدند، زردچوبه می‌زنیم. بعد سبزی‌ها را اضافه كرده كمی تفت داده و مقداری آب و نمك اضافه می‌كنیم تا به جوش آید.

?در ظرفی تخم‌مرغ و ماست را با هم زده و خوب مخلوط میكنیم و اگر رگه های ماست دیده میشد آن را با همزن برقی میزنیم تا كاملا یكدست شود و بعد آن را به آب پیازك اضافه می‌كنیم تا كاملا جا بیفتد. سپس داخل ظرف سرو كشیده با نان سنگك و ترشی میل می‌كنیم.

♨سایر نکات

?این غذا جزو غذاهای محلی استان فارس است و اشكنه شیرازی هم نامیده میشود. 

?بهتر است روی این غذا نعنا و پیاز داغ ریخته شود. 

?اگر میتوانید این غذا را تا آماده شدن خوب هم بزنید تا نبرد. 

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عاطفه نیک طلب

قیمه نثار


✏مواد لازم برای۷ نفر

?برنج   ۶ پیمانه

?گوشت گوسفندی   ۵۰۰ گرم

?پیاز داغ   ۲ قاشق غذا خوری

?شکر   ۱ قاشق غذا خوری

?رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

?زرشک   ۲ قاشق غذا خوری

?خلال پرتقال شیرین   ۱ قاشق غذا خوری

?خلال بادام   ۱ قاشق غذا خوری

?خلال پسته   ۱ قاشق غذا خوری

?گلاب   ۱ قاشق غذا خوری

?کره   ۱۰۰ گرم

?زعفران آب کرده غلیظ   ۱ قاشق غذا خوری

?دارچین و زیره و هل  ۱ قاشق غذا خوری

?نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم



♨طرز تهیه

?برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید. گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

?مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد ، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

?بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید ، سپس در کمی کره تفت دهید. 

?زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید ، شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید. یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی آماده کنید.

?برای تزیین  برنج گرم را داخل قالب میان تهی ، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید .حال آن را در دیس برگردانید .

?در قسمت میان تهی ، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی ، زرشک ، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین تزیین کنید.

?روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

?سایر نکات

?قزوینی ها گاهی در کنار خلال پرتقال ، خلال نارنج در قیمه نثار می ریزند که به این ترتیب ، طعم قیمه نثار بهتر خواهد شد.

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×