اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • اطلاعیه ها

    • admin

      همکاری انجمن نویسا با نشر علی   شنبه, 20 خرداد 1396

      بدین وسیله به اطلاع کلیه نویسندگان و اعضای محترم انجمن نویسا، می‌رساند در راستای حمایت از نویسندگان و نوقلمان عزیز، این انجمن با مدیر مسئول و نشر پر سابقه ی علی همکاری دارد. به همین منظور رمان‌هایی که از نظر محتوا ایده‌آل و برتر باشند جهت بررسی به ناشر معرفی می‌گردند.لازم به ذکر است این نشر (نشر علی) با هیچ انجمن دیگری همکاری ندارد
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

Yasna.s

مربای موز

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

 

مربای موز

مربای موز

این مربای آسان و سریع با مغز پسته بعنوان دسر در میهمانی ها بسیار شیک و خوشمزه است .این مربا سخت نیست و حساسیتی نداره . فقط شربت خوب قوام بیاد و موزها رو بریزید توش هم بزنید سریع از روی گاز بردارید . ولی مثل آش هم نزنید که موزها له و حلوا میشه .


مواد لازم :
موز سفت            4 عدد
آب                       1و 1/4 پیمانه
شکر                    2 پیمانه
آب لیمو ترش    1 قاشق سوپخوری
 مغز پسته          در صورت تمایل


طرز تهیه :
موزها رو حلقه حلقه برش بزنید نه نازک باشد و نه ضخیم . سپس شربت را روی حرارت با آب و شکر قوام آورده و  آماده کنید . بعدآبلیمو را اضافه کرده و اجازه دهید تا شیره مجدد به جوش بیاد . حالا موزهای خرد شده را اضافه کنید و به محض اضافه کردن موزها , مربا را هم زده و مغز پسته ها را اضافه کنید و  سریع از روی حرارت بردارید . بعد از سرد شدن , مربا را چند روز بدون در داخل یخچال قرار داده ، پس از آن در ظرف را ببندید.

نکته :
شاید سوال براتون پیش بیاد که موز سیاه میشه , آبلیمو علاوه بر جلوگیری از شکرک زدن در این امر نیز موثره  .ضمنا میتونید کمی آبلیمو روی حلقه های موز بمالید  .

نباید شربت زیاد باشه همین قدر که موزها رو در خودش بگیره و خشک نباشه . این خیلی مهمه که شربت کم و غلیظ باشه. مغز پسته هم نداشتید میتونید نریزید .

این مربا سخت نیست و حساسیتی نداره . فقط شربت خوب قوام بیاد و موزها رو بریزید توش هم بزنید سریع از روی گاز بردارید . ولی مثل آش هم نزنید که موزها له و حلوا میشه .

استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن میتونه از سیاه شدن موزها جلوگیری کنه  . ضمنا موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشن .

  • پسندیدم 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری