اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • اطلاعیه ها

    • admin

      همکاری انجمن نویسا با نشر علی   شنبه, 20 خرداد 1396

      بدین وسیله به اطلاع کلیه نویسندگان و اعضای محترم انجمن نویسا، می‌رساند در راستای حمایت از نویسندگان و نوقلمان عزیز، این انجمن با مدیر مسئول و نشر پر سابقه ی علی همکاری دارد. به همین منظور رمان‌هایی که از نظر محتوا ایده‌آل و برتر باشند جهت بررسی به ناشر معرفی می‌گردند.لازم به ذکر است این نشر (نشر علی) با هیچ انجمن دیگری همکاری ندارد
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

Yasna.s

خورش کدوسبز با گوشت

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

مواد لازم

  • گوشت 200 گرم 
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی 2 عدد 
  • کدو سبز متوسط 2 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

خورش کدو سبز

طرز تهیه : داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.

در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید. کدو سبزها را بشویید سپس به صورت طولی چند برش بزنید. روی کدوها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید ( نیازی به سرخ شدن نیست و فقط در حد طلایی شدن کدوها کافی میباشد ).

 

پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید. سپس کدوهای سرخ شده را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید ). در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس بهمراه برنج سرو کنید.

 

نکته ها : در صورت تمایل مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید. همچنین میتوانید داخل این خورش از غوره هم استفاده کنید.

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری