اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • اطلاعیه ها

    • admin

      همکاری انجمن نویسا با نشر علی   شنبه, 20 خرداد 1396

      بدین وسیله به اطلاع کلیه نویسندگان و اعضای محترم انجمن نویسا، می‌رساند در راستای حمایت از نویسندگان و نوقلمان عزیز، این انجمن با مدیر مسئول و نشر پر سابقه ی علی همکاری دارد. به همین منظور رمان‌هایی که از نظر محتوا ایده‌آل و برتر باشند جهت بررسی به ناشر معرفی می‌گردند.لازم به ذکر است این نشر (نشر علی) با هیچ انجمن دیگری همکاری ندارد
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

Yasna.s

استیک آبدار ، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

 

رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.

مواد لازم :

 برش باریک فیله (طول و عرض آن به دلخواه است) 8 برش
روغن زیتون به مقدار لازم
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رزماری تازه، خرد شده  به مقدار لازم
 فلفل دلمه ای قرمز (برش های باریک)  1 عدد
 فلفل دلمه ای سبز (برش های باریک) 1 عدد
کدوی متوسط (برش های باریک) 1 عدد
 پیاز متوسط (برش های باریک) 1 عدد
 قارچ دکمه ای (برش های باریک) کمی

 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار


مواد لازم برای سس بالزامیک با رزماری:

 روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
سیر بزرگ، له شده  1 حبه
 سرکه بالزامیک ربع فنجان
 شکر  2 قاشق چایخوری
 رزماری تازه 2 شاخه
 آب گوشت ربع فنجان


طرز پخت:
1. به هر دو طرف برش های استیک روغن زیتون بمالید. به آن نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و کمی هم رزماری تازه و خرد شده اضافه کنید.
 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار


2. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای روی شعله متوسط داغ کنید و سبزیجات (دلمه ها، کدو، پیاز و قارچ) را تفت دهید تا نرم شوند و به آنها نمک و فلفل بزنید.
 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار


3. روی هر استیک چند باریکه از سبزیجات بگذارید و شروع به لوله کردن استیک کنید. در نهایت با خلال دندان، استیک ها را محکم ببندید. برای هر برش استیک این کار را تکرار کنید.
 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار


4. برای درست کردن سس بالزامیک و رزماری: روغن زیتون را در ماهیتابه کوچکی روی شعله بالا داغ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه حرارت دهید تا بوی آن دربیاید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید و سپس شکر و شاخه های رزماری را بریزید و سریع بجوشانید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون درپوش جوش بزند. سپس آب گوشت را اضافه کرده و بگذارید بجوشد و دوباره شعله را کم کنید تا 15 دقیقه دیگر بپزد. سپس شاخه های رزماری را از آن دربیاورید.
 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار


5. گریل (کباب پز) را آماده کنید و هر دو طرف استیک ها را به مدت 2 دقیقه بپزید تا به پخت دلخواه تان برسند. اگر آنها را روی ماهیتابه می پزید هم همین کار را بکنید و روی شعله بالا آنها را سرخ کنید تا بپزند. سپس فوراً با سس بالزامیک و رزماری آنها را سرو کنید و در کنار آنها سیب زمینی تنوری سرو کنید.
 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

 

استیک آبدار با طعم سرکه بالزامیک,طرز پخت رول استیک آبدار

  • پسندیدم 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری