رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

Yasna.s

مواد لازم کوفته برنجی :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

برنج

100 گرم

100 گرم / 360 کالری

گوشت چرخ کردهگاو یا گوسفند

5/0 کیلو

100 گرم / 320 کالری

آرد نخودچی

100 گرم

100 گرم / 60کالری

پیازچه

5/0 کیلو

100 گرم / 3کالری

جعفری

5/0 کیلو

100 گرم / 25کالری

شوید

5/0 کیلو

100 گرم / 25کالری

رازیانه

5/0 کیلو

100 گرم / 12کالری

نعنا

5/0 کیلو

100 گرم / 43کالری

ترخون

5/0 کیلو

100 گرم / 45کالری

لپه

100 گرم

100 گرم / 359 کالری

تخم مرغ

3 عدد

100 گرم / 147 کالری

روغن مایع

نصف فنجان

100 گرم / 900 کالری

رب گوجه فرنگی

2 تا 3 قاشقغذاخوری

100 گرم / 76کالری

گردو

100 گرم

100 گرم / 688 کالری

زرشک

100 گرم

100 گرم / 50کالری

فلفل و نمک

به مقدار کافی

100 گرم / 0کالری

طرز تهیه کوفته برنجی :

*. برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود.

 

*. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید.

 

*. سپس برنج ، لپه ، آرد نخودچی ، گوشت ،تخم مرغ ، فلفل و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.

 

*. سبزی ها را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. سپس از مواد مخلوط شده.

 

*. گلوله های کوچکی درست کنید و وسطگلوله ها مقداری زرشک ، گردو و پیاز داغ قرار دهید.

 

*. پیاز را خرد کنید و با کمی روغن آن را تفت دهید. مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید.

 

*. بقیه پیاز داغ را با 5 تا 6 لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه یا رب گوجه فرنگی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

 

*. کوفته ها را در آب داغ قرار دهید و چند دقیقه حرارت دهید.

 

*. بعد شعله را کم کنید و بگذارید کوفته ها کاملاً بپزند. غذا آماده سرو است.

  • پسندیدم 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×