رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت و قفس تا نفساز شادی هاشمی
  • رمان خشماهنگ از الهام علی احیایی
  • رمان آشیل از فاطمه کمالی و پریا افزا
  • رمان تاریکی مهتاب از مریم نیک فطرت

پست های پیشنهاد شده

کیمیا ذبیحی

سالاد مرغ کاری

 
 
سالاد مرغ کاری
    • زمان آماده سازی
    •  دقیقه
  •  
    • زمان پخت
    •  دقیقه

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان 2 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • ساقه کرفس 1 عدد
  • پیازچه 4 عدد
  • انگور سیاه بدون دانه 1 و 1/2 پیمانه
  • بادام یا گردوی خرد شده 1/4 پیمانه
  • پودی کاری 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری (دلخواه)
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • ماست یونانی 3/4 پیمانه

سالاد مرغ کاری

 

سالاد مرغ کاری یکی از آسانترین غذاهایی است که می‌توانید تهیه کنید و در یخچال نگه داریدمی‌توانید سالاد مرغ را به عنوان شامی سالم و مقوی میل کنیدچون به جای سس مایونز از ماست یونانی استفاده شده سالاد کم چربی استهمین‌طور می‌توانید شب سالاد مرغ را تهیه کنید و صبح روز بعد آن را همراه با خود سر کار ببرید.

 

سالاد مرغ کاری همراه با هر نانی خوشمزه استنان پیتا و نان تست از جمله گرینه‌های مناسب برای این غذا هستنالبته اگر رژیم دارید به تنهایی هم می‌توانید این سالاد را میل کنیدچون به خودی خود غذای کاملی استیا می‌توانید یکی دو عدد نان سوخاری را خرد کنید و داخل سالاد بریزیدبرای تهیه سریع‌تر سالاد، می‌توانید از مرغ بریان آماده استفاده کنیدبه این ترتیب فقط کافی است مرغ و سبزیجات را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

 

طرز تهیه: ابتدا فر را روی دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنیدکف یک قالب فر فویل آلومینیومی بکشید روی سینه‌های مرغ بدون استخوان روغن زیتون بمالید و کمی نمک و فلفل بپاشیدسپس آنها را داخل قالب قرار دهیدوقتی فر گرم شد، قالب را به مدت حدوداً ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ مغزپخت شودسپس آن را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

 

سینه مرغ روی فویل

 

حال با یک چاقوی تیز مرغ را به صورت تکه‌های مکعبی برش بزنید.

 

سینه مرغ مکعبی

 

در کاسه‌ای که برای سالاد در نظر دارید ساقه کرفس و پیازچه‌ها را خرد کنیدسپس انگورها را از وس نصف کنید و اگر هسته دارند هسته‌ها را خارج کنیدانگورهای نصف شده را به کرفس و پیازچه اضافه کنیدبادام یا گردوی خرد شده را هم اضافه کنید.

 

سبزیجات سالاد

 

بالاخره ماست و کاری و بقیه ادویه‌ها را هم اضافه کنید.

 

ماست سالاد مرغ

 

هم بزنید تا ماست به خوبی همه جای سالاد را بپوشاندسالاد مرغ کاری شما آماده استنوش جان!

 

سالاد مرغ کاری رژیمی

 

نکته: موقع پخت مرغ، می‌توانید برای طعم بهتر یک کاغذ روغنی را چرب کنید و روی مرغ بکشید. گوشه‌های کاغذ روغنی را زیر سینه مرغ‌ها فشار بدهید تا  تقریباً دور آنها را بپوشاند. این کار مانع از خشک شدن مرغ در فر می‌شود.

 

  • برای: 4 نفر
  • حاضر است در :  دقیقه
  • وعده:شام, نهار
  • دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای رژیمی و کم کالری
  • مواد لازم : ادویه کاری, انگور, بادام, پیازچه, روغن زیتون, ماست یونانی,مرغ
  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×