رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

elham_j8

‍ #پیتزای_ترکی 


✏مواد لازم برای۴ نفر

✏مواد لازم برای خمیر 4 عدد پیتزا:   

?آرد سفید   ۱ کیلوگرم

?نمک   ۱ قاشق چای خوری

?شکر   ۱ قاشق غذا خوری

?پودر خمیر مایه   ۱۴ گرم

?روغن زیتون   ۴ قاشق غذا خوری

?آب   ۷۰۰ میلی لیتر

✏ترکیب گوشت برای روی پیتزاها:   

?گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم

?فلفل دلمه ای قرمز ریز خورد شده  ۱/۲ عدد

?پیاز بزرگ ریز خوردشده  ۱/۲ عدد

?فلفل سبز ریز خوردشده  ۱/۲ عدد

?گوجه فرنگی کوچک پوست گرفته و ریز خوردشده  ۴ عدد

?جعفری ریز خوردشده  ۳ قاشق غذا خوری

?شوید خوردشده  ۳ قاشق غذا خوری

?فلفل قرمز پرک  ۱ قاشق چای خوری

?نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری

?زیره   ۱ قاشق چای خوری

?دارچین   ۱ قاشق چای خوری


♨طرز تهیه

?برای درست کردن خمیر مواد خشک را در ظرفی مخلوط میکنیم. حفره ای وسط آرد باز کرده و روغن را درآن می ریزیم و همه مواد را مخلوط می کنیم. بعد آب را کم کم اضافه میکنیم (مقدار آب لازم بسته به نوع آرد ممکن است کم و زیاد شود).

?وقتی خمیر چسبنده شد آن را روی سطحی که آرد پاشیده ایم ۱۰ دقیقه ورز میدیم. خمیر را در کاسه ی چرب شده قرار داده روی آن سلوفون چرب شده می کشیم تا ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم بماند و کاملا" ور بیاید.

?مواد روی پیتزا را کاملا" خورد و مخلوط می کنیم و سرخ میکنیم. خمیر ور آمده را از ظرف بیرون آورده کمی ورز می دهیم و به تعداد و اندازه ای که دوست داریم پهن می کنیم 

?در سینی فر که قبلا" کاغذ روغنی چرب شده گذاشته ایم قرار میدیم. کمی روی خمیر روغن زیتون مالیده و حدود ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا دوباره پف کند.

?ترکیب گوشت را روی خمیر پهن کرده در فر که از قبل با  درجه ۲۱۰ گرم کرده ایم میگذاریم حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تا کاملا" برشته شود.

  • پسندیدم 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×