رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

Afra

خورشت بامیه

پست های پیشنهاد شده

Afra

خورش_بامیه 

مواد لازم:

 

پیاز   ۲ عدد

گوجه فرنگی   ۵۰۰ گرم

بامیه   ۳۰۰ گرم

گوشت خورشتی گوسفندی  ۵۰۰ گرم

آبلیمو یا آبغوره  ۳ قاشق غذا خوری

سیر   ۲ حبه

رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه   ۱/۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه و فلفل قرمز   0.5 قاشق چای خوری

زیره آسیاب شده  0.5 قاشق چای خوری

روغن زیتون    به مقدار لازم

 

 

 

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و سیر را رنده کنید. گوجه‌فرنگی های فیله‌شده را با میکسر پوره کنید. داخل قابلمه مناسبی 2تا 3 قاشق روغن زیتون ریخته، روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می‌دهیم.پیاز را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

 

پس از طلایی شدن پیاز، سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی آن بلند شود. گوشت خورشتی را به قابلمه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم، سپس ادویه‌جات و رب را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم .

 

سپس پوره گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم، حدود 5 دقیقه تفت می‌دهیم و به قابلمه به میزان مناسب آب‌جوش اضافه می‌کنیم . وقتی آب خورشت قل قل کرد، شعله را کم کرده و در قابلمه را می‌بندیم تا گوشت به آرامی بپزد. زمان پخت گوشت بسته به نوع گوشت متفاوت است.

 

در زمانی که گوشت در حال پخت است، بامیه ‌ها را بشوئید و تنها کمی دم آنها را بگیرید،‌به اندازه‌ای که داخل خود بامیه دیده نشود و زیاد به خورشت لعاب ندهد. در یک تاب، کمی روغن ریخته و بامیه‌ها را برای چند دقیقه تفت می‌دهیم تا فقط رنگ آنها کمی پررنگ شود. لازم نیست تا طلایی شدن آنها را سرخ کنید.

 

وقتی گوشت پخت آبلیمو و بامیه‌ها را به خورشت اضافه کرده و نمک خورشت را اندازه می‌کنیم.باز هم در قابلمه را بسته،‌و اجازه می‌دهیم بامیه‌ها بپزند و خورشت روی شعله کم جابیفتد.

 

در مرحله آخر چک کنید که بامیه‌ها پخته باشند، ولی له نشوند و آب خورشت نیز غلظت مناسبی داشته باشد. در نهایت در زمان سرو اگر احساس کریدید خورشت نیاز به چاشنی دارد از کمی آب لیمو ترش استفاده کنید. البته اگر گوجه‌های شما ترش باشند نیازی به اضافه کردن آبلیمو نیست.

 

 

سایر نکات

 

برای خوشمزه تر شدن خورش سعی كنید به آن كمی زعفران اضافه كنید . بامیه سرشار اسید فولیك، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد. 

 

IMG_20170219_211640.jpg

  • پسندیدم 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×