رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

motahare

شیرینی دانمارکی زعفرانی

پست های پیشنهاد شده

motahare

 #شيرنیی_دانمارکی_زعفرانی

 
آرد حدود 4لیوان تا زمانی که به دست نچسبه 
خمير مايه 1قاشق غذاخوری
ماست يك پيمانه
تخم مرغ سه عدد
شكر 1پیمانه
روغن مايع يك پيمانه
زعفران آب  شده يك قاشق 
وانيل نصف قاشق چايخوری
 
مواد لازم برای كرم 
يك پيمانه آب
يك پيمانه شكر
نصف پيمانه آرد
نصف چايخوری وانيل
 
براي رويه شيرينی زرده تخم مرغ با زعفران و كنجد
 
طرز تهیه:
اول کرم دانمارکی رو درست می کنیم تا سرد بشه.. درست كردن کرم هم به اين صورته كه همه مواد را بجز وانيل قاطی ميكنی روی گاز با شعله ملايم ميذاری و هم ميزنی تا غليظ بشه و آرد بپزه آخر هم وانیل راضافه ميكنی
 برای خمیر دانمارکی
تخم مرغ وشکررا با همزن دستی میزنیم  وانیل را اضافه میکنیم وماست ، روغن، خمير مايه پگین پودر رو  وبعد از مخلوط شدن مواد آرد را کم کم اضافه می کنیم
تا خمیر یک دست ونرمی بدست بیاد 
خمیر را روی کاغذچرب شده با وردنه پهن میکنیم خیلی نازک باشه 
کرم میذاری لاش ورول میکنی 
وبرش میزنی 
ميچينی تو سينی که کاغذ چرب شده گذاشتی و يكی دوساعت بهش استراحت بده تا كاملا حجمش دوبرابر بشه
فر رو از 15 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه گرم ميكنیم
 
روی رولت ها رو  زرده تخم مرغ با زعفران میزنیم  وکنجد می پاشیم  ودر فر قرار میدهیم 
به مدت15 تا 20 دقيقه
وبا درجه 170
چند نکته :
به علت داشتن شکر روش زود سرخ میشه مواظب باشید نسوزه 
اگر دیدید زیرش طلایی کمرنگ شده پخته
از بالا گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی رنگ  بشه،
تو کرم دانمارکی وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده
من که با این فرموله خودم درست میکنم خیلی عالی میشه

IMG_20171008_213933.jpg

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×