رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

مائده نعمتی

طرز تهیه شیرینی میکادو

پست های پیشنهاد شده

مائده نعمتی

? شیرینی میکادو? 

?مواد لازم

?آرد:1 لیوان

?آرد نخودچی:3/4 لیوان 

?کره:100 گرم 

?روغن جامد:120 گرم 

?پودر کاکائو:3 ق غ

?پودر قند:150گرم

?هل:1/2ق چ 

?نان میکادو:6ورق 

?شکلات تخته ای:150گرم 

?پودر پسته برای تزیین 

 

#شیرینی_میکادو

?طرزتهیه

?آرد وآرد نخودچی رو الک کرده، مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا کمی رنگ آرد تغییر کنه مواظب باشید آرد نخودچی سریع میسوزه. روغن وکره رو اضافه کرده سریع هم میزنیم پودر کاکائو را روی مواد الک کرده وهم میزنیم وانیل یا هل و پودر قند را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(این کارها را باید سریع انجام دهید تا مواد سرد نشود اگر مواد سرد شود نان میکادو ها بهم نمیچسبد وجدا میشود هروقت دیدید مایه سرد شد چند ثانیه روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود )

?نان میکادو را روی میز کار گذاشته ازمواد چند قاشق میریزیم وخوب با پالت همه جا پخش کرده ولایه بعدی نان رو میذاریم وخوب فشار میدیم تا منسجم بشه این کارو ادامه میدیم تا نان ومواد تموم بشه روی میکادو یه جسم سنگین گذاشته به مدت 2 ساعت تو یخچال میذاریم.بعد شکلات تخته ای رو بن ماری کرده 2ق غ خامه صبحانه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم اجازه میدیم تا خنک شه بعد روی سطح میکادو رو پوشش میدیم و با پالت صاف میکنیم و برای تزیین کمی پودر پسته روش میپاشیم و دوباره میذاریم یخچال تا شکلات ببنده.آخر سر با چاقوی تیز اره ای برش میدیم.

هنر بانو

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×