رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

مائده نعمتی

طرز تهیه کیک شکلاتی

پست های پیشنهاد شده

مائده نعمتی

?کیک شکلاتی ?

 

?مواد لازم

?روغن مايع يک چهارم پيمانه. 

?آرد 125گرم 

?نمک 1 پنسه. مقداری که بین انگشت شست و اشاره جا میگیره یعنی اینقدر ?

?شکر 125گرم. 

?بکينگ پودر يک قاشق چايخوری سرخالی. 

?تخم مرغ 2. 

?پودر کاکائو 25 گرم. 

?شکلات سياه مرغوب 40 گرم

?وانيل يک پنسه

?آبجوش نصف پيمانه

?کرم تارتار در واقع یه نوع پودره که از فروشگاه های لوازم قنادی میتونید تهیه کنید يک هشتم ق چ.وجودش ضروری نیست 

 

#کیک_شکلاتی

?طرز تهیه :

?آبجوش و پودر کاکائو و شکلات خرد شده را مخلوط کنيد وقتی يکدست شد وانيل و روغن ، وقتی از گرما افتاد زرده های تخم مرغ را اضافه و هم بزنيد.

?آرد و نمک و بيکينگ پودر رو الک و  شکر رو باهاش مخلوط کنيدوسطش گودال کنيد.

?سفيده های تخم مرغو هم بزنيد کفی که شد کرم تارتار را اضافه کنيد و هم بزنيد تا فرم بگيره آبکی نباشه اما خشک هم نشه در واقع سافت پيک بشه 

مواد شکلاتی را در حفره وسط آرد بريزين و با ليسک مخلوط کنيد بعد سفيده فرم گرفته رو در دو مرحله اضافه کنيد

?مواد را در قالب ریخته و در فر 180 از پيش گرم شده به مدت تقريبی نيم ساعت بپزيد.

?برای فیلینگش میتونید از گاناش شکلاتی استفاده کنید .صد گرم خامه رو بزارید رو اجاق تا گرم شه ولی جوش نیاد بعد از رو گاز بردارید و صد گرم شکلات خرد شده بهش اضافه کنید تا شکلات با گرمای خامه آب شه .میتونید یه قاشق عسل هم اضافه کنید و روی کیک بریزید.خامه هم میتونید خامه ی صبحانه باشه هم خامه ی قنادی . بسیار خوشمزه میشه .روی کیک رو با انواع میوه و اجیل پودر شده میتونید تزئین کنید . نوش جوووونتون

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×