رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

مائده نعمتی

طرز تهیه نان پواچای جیبی

پست های پیشنهاد شده

مائده نعمتی

? نان پواچای جیبی ?

 

 #نان_پواچاي_جيبي.

 ✔️✔️نان فوق العاده نرم و پفكي هستش و بهتون پيشنهاد ميكنم حتما يكبار امتحانش كنيد

?مواد لازم : 

⚜شير : يك ليوان 

⚜آب ولرم : نصف ليوان 

⚜روغن كنجد يا روغن كانولا: نصف ليوان 

⚜شكر : يك قاشق غذاخوري 

⚜نمك : يك قاشق غذاخوري  تخم مرغ كوچك : يك عدد

⚜پودر خمير مايه : يك قاشق غذاخوري

⚜آرد : حدود سه ليوان

⚜روغن كنجد يا كانولا براي روي خمير : حدود دو قاشق

⚜زرده تخم مرغ براي رومال : يك عدد

⚜كنجد : به ميزان لازم 

 

?طرز تهيه : 

?ابتدا نصف قاشق شكر را در آب ولرم حل كرده خمير مايه را اضافه ميكنيم ( هم نميزنيم ) و در ظرف را گذاشته و ده دقيقه اجازه ميدهيم تا خمير مايه عمل كند ، در اين فاصله شير ولرم و روغن و تخم مرغ و مابقي شكر و نمك را با هم مخلوط كرده با ويسك ( همزن دستي) ميزنيم تا كاملا يكنواخت شود ، سپس يك ليوان آرد را به اين مخلوط اضافه كرده هم نميزنيم آنگاه خمير مايه عمل آمده را افزوده و دوباره رويش آرد ميريزيم سپس با كمك انگشتان دست مايه را مخلوط ميكنيم ، خمير كمي چسبنده و مرطوب است مراقب باشين كه از ابتدا آرد زياد به خورد خمير ندهيد ، چسبندگي خمير را با ده دقيقه ورز دادن بگيرين و اگر خمير به سطح كار ميچسبه بطور مويي آرد بپاشين روي سطح كار، يا ميتونين صد بار خمير رو به سطح آردپاشي شده بكوبيد، بعد خمير را داخل كاسه ي چرب شده قرار بديد و روش رو بپوشونين و در جاي گرم به مدت نيم ساعت استراحت بدين ، بعد از اين مدت از خمير چانه هاي ٥٠ گرمي ( اندازه نارنگي) جدا كنين و با وردنه يا حتي كف دست بصورت گرد يا بيضي باز كنين و دوبار تا بزنين و هر بار روي نيم خمير را با روغن كنجد يا كانولا چرب كنين ، خمير ها رو داخل سيني كاغذ انداخته بچينين و روش رو رومال زرده بزنين و كمي كنجد بپاشين و در فري كه از قبل روشن كردين با درجه حرارت ١٩٠ به مدت حدود ١٥ مين بپزين 

?من هميشه به زرده تخم مرغ رومال يكم عصاره وانيل يا كارامل ( در حد دو قطره ) اضافه ميكنم ،بعد از پخت  و سرد شدن نانها لايه اي ميشوند كه بين لايه ها ميتوان از هر مواد دلخواه استفاده كرد كه مرسوم ترينش ، پنير و گوجه و خيار يا كالباس و كاهو و پنير هست .

 

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×