رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

Masoumehmolayari

‍ #كيك_گردويي_با_خامه

مواد لازم:
1 پیمانه آرد
1 پیمانه پودر گردو
1 پیمانه شکر
6 عدد تخم‌مرغ
150 گرم کره
2 ق چ بیکینگ‌پودر
وانیل به مقدار لازم
450 گرم خامه فرم‌گرفته

طرز تهیه:
۱. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند. طوریکه وقتی ظرف را برمی‌گردانید نریزد. زرده تخم‌مرغ را هم با وانیل، شکر، بیکینگ‌پودر و کره مخلوط کنید.
سفیده‌ها را کم‌کم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه کرده و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید.
2. مخلوط آماده شده را در قالب یا قالب‌هایی که چرب کرده‌اید بریزید و درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید، به مدت 40 تا 60 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
3. در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد. برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک فروکنید و بیرون بکشید، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است.
4. خامه فرم گرفته را در دمای محیط قرار داده و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن می‌زنیم تا خامه فرم‌دهی شود.
5. کیک را به تعداد لایه‌های دلخواه برش داده و بعد از سرد شدن بین لایه‌ها و روی کیک را با خامه فرم گرفته

IMG_20171125_134357.jpg

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×