رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

admin

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

پست های پیشنهاد شده

admin
 
برترین ها: در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی گوشت، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم. به این ترتیب، علاوه بر پخت یک غذای عالی، می توانید از شکل های زیبای آن سرمیز غذا هم لذت ببرید و مهمانان خود را نیز خوشحال و راضی نگه دارید. با ما همراه باشید.
خمیر پیراشکی

مواد لازم (خمیر پیراشکی)

•    1 عدد تخم مرغ

•    1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

1.    در یه کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید.

2.    آب و شیر ولرم و تخم مرغ را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید.

3.    در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید.

4.    سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 تا 60 دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند.

5.    پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود 0.5 سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید.

 
طرز تهیه پیراشکی گوشت و مدل‌های پیچیدن خمیر

سس گوشت

مواد لازم (سس گوشت)


•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد پیاز

•    یک قاشق چایخوری زردچوبه

•    ¼ قاشق چایخوری دارچین

•    1/8 قاشق چایخوری زنجبیل

•    300 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    1 قاشق غذاخوری زرشک

•    یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری آبلیمو

•    نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه (سس گوشت)

1.    در یک تابه بزرگ و نچسب، روغن را گرم کنید. سپس پیاز را درون آن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تاسبک شود. در این مرحله، ادویه ها را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس گوشت را بیفزایید و تا زمانی تفت دهید که طلایی شوند. رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا همه مواد کاملابه خورد هم بروند و رب روغن بیندازد.

2.    زرشک، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله، جعفری خرد شده را به  مواد اضافه کنید.

3.    خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه گوشت در مرکز خمیر قرار دهید.

4.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

5.    از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.

6.    یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید. کمی نمک داخل آن بریزید و بگذارید بجوشد.

7.     پیراشکی ها را دو یا سه تایی درون آب بریزید. هنگامی که پیراشکی به سطح آب بیاید، یعنی باید آن را از آب بکشید. آنها را درون آبکش بچینید.

8.    این پیراشکی را می توانید چند دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. یا اینکه در روغن و کره تفت دهید تا کاملا طلایی و سرخ شوند.

9.    در این مرحله می توانید آنها را فریز کنید و در مواقعی که عجله دارید یک غذای آماده در اختیار داشته باشید.

10.    می توانید مراحل آب پز کردن را انجام ندهید و یک‌سره پیراشکی ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید، بچینید. روی آنها از مخلوط سفیده تخم مرغ و آب بمالید. در صورت تمایل کمی کنجد بپاشید و 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

11.    یا اینکه آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin
 
آموزش تصویری پیچیدن خمیر پیراشکی

مدل قیفی

1.    در نخستین قدم باید فویل ضخیمی تهیه کنید. سپس حدود 10 تا 15 عدد مستطیل یک اندازه از آن برش دهید.
 
پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

2.    مستطیل ها را مطابق شکل، به صورت قیف حالت دهید.
 
پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

3.    قسمت بالای قیف ها را ببنیدید و آنها را کنار بگذارید.
 
پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

4.    پس از اینکه خمیر پیراشکی خود را آماده کردید، آن را به صورت لوله ای شکل دهید. لوله های باریک را از قسمت باریک قیف دور آن بپیچید. روی خمیر کنجد بپاشید.
 
پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

5.    آنها را درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.
 
پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!

6.    در این مرحله، داخل خمیرها را با مخلوط گوشت پر کنید.
 
پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

مدل حلزونی

1.    خمیر پیراشکی را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس آن را به شکل مستطیل های باریک و بلند برش دهید. مواد میانی پیراشکی را در مرکز هر مستطیل بریزید.

 

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!


2.    لبه های خمیر را روی هم برگردانید و با دست فشار دهید تا به هم بچسبند.
 

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!
 
 

3.    سپس مستطیل را مطابق شکل به شکل حلزون حالت دهید.
 

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!


4.    انتهای خمیر را با کمی آب به بدنه بچسبانید.
 

پیراشکی گوشت؛ خوشمزه بپز، خوشگل بپیچ!


5.    سپس آنها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin
 
مدل شاخ

1.    خمیر پیراشکی را با وردنه روی سطح صاف آردپاشی شده به شکل دایره باز کنید. خمیر باید حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس، مطابق شکل، آن را با چاقوی تیز، به شکل بعلاوه و ضربدر برش دهید. تا 8 عدد مثلث با قاعده منحنی به دست بیاید.

 
283710_923.jpg

2.    در قاعده هر برش، از مواد میانی قرار دهید.
 
283711_709.jpg

3.    سپس آنها را رول کنید.
 
283712_412.jpg

4.    در انتها، نوک مثلث را با مقداری آب به بقیه خمیر بچسبانید تا باز نشود.
 
283713_457.jpg

5.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کنید. سپس با قلم‌مو آن را روی سطح پیراشکی ها بمالید. می توانید در صورت تمایل کنجد هم بپاشید تا زیباتر شوند.
 
283714_511.jpg

6.    پیراشکی ها را با فاصله درون سینی فر بچینید و 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.
 
283715_480.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×