رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

admin

 

وب سایت سرآشپز پاپیون: با آموزش یه دسر خوشمزه برای شروع سالی پر از شیرینی و خوشی با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • کیوی ۳ عدد
  • ژله آلوئه ورا ۱/۲ بسته
  • خامه‏ ۴۰۰ گرم
  • شیر ۲ پیمانه
  • شکر ۵ قاشق سوپ خوری
  • پودر ژلاتین ۲.۵ قاشق سوپ خوری
  • آب به مقدار لازم
  • خلال پسته به مقدار لازم

پاناکوتای کیوی و پسته

طرز تهیه:

1- کیوی‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت حلقه‌های نازک برش بزنید. حلقه‌های کیوی را داخل قابلمه مناسبی بریزید. مقداری شکر (۳ ق س )و کمی آب (در حدی که روی کیوی‌ها را بپوشاند) روی آن‌ها بریزید، سپس قابلمه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید. پودر ژله را داخل یک پیمانه آب جوش بریزید و حل کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

2- داخل ۳-۲ قالب مناسب، حدود ۳ قاشق سوپ‌خوری از محلول ژله را بریزید، سپس تکه‌های کیوی را کف قالب بچینید. قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید. وقتی ژله‌ها سفت شدند، دوباره ۳ قاشق سوپ‌خوری ژله روی لایه زیری بریزید و دوباره قالب‌ها را داخل یخچال قرار دهید تا این لایه هم خودش را بگیرد.

3- در این فاصله پاناکوتای پسته را آماده کنید. شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید. خامه را در ظرفی خوب بزنید تا یکدست شود، سپس به مخلوط شیر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. کمی صبر کنید تا شکر کاملاً حل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

4- پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب سرد بریزید. صبر کنید کمی حجیم شود، سپس آن را به روش بن ماری در آب حل کنید. ژلاتین حل‌شده را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مخلوط در دمای محیط سرد شود، سپس تکه‌های پسته را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید.

5- مخلوط را داخل قالب‌ها بریزید. قالب‌ها را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا کاملاً خودش را بگیرد و سفت شود. وقتی پاناکوتا آماده شد، قالب‌ها را از یخچال خارج کنید و به‌آرامی آن‌ها را داخل ظرف موردنظرتان برگردانید، سپس سرو کنید.

 

  • پسندیدم 4

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×