رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

admin

اين روزها كنار همه پارك ها حتما يك نفررا می بینید که با تلاش فراوان مشغول كباب كردن بلال های چیده شده روی منقل است و یک عده هم مشتاق، منتظر این هستند که بلال های شان آماده شود. بعضي ها هم بلال را کبابی دوست ندارند و ترجيح مي دهند آن را آب پز كنند و همراه با كره و كمي آبليمو بخورند. عده ای هم بلال را کنسروی و دان شده آن هم فقط داخل سالاد دوست دارند.

در حالی که اينها تنها موارد استفاده از دانه ذرت نيست و از ذرت می شود در غذاهاي متنوع ديگري هم استفاده كرد؟ حتما غذاهاي اين مطلب را بپزيد ودر منوی غذاهایتان تنوع ایجاد کنید؛درهمه این غذاها از دانه ذرت استفاده شده است. دانه هاي ذرت را خودتان از بلال جدا كنيد و بپزيد تاهم غذا خوشمزه تر شود هم خاصيت بيشتري داشته باشد.

خورش مرغ با ذرت

 

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (1)


مواد لازم براي 4 نفر
 

  •  1 کیلو مرغ تکه شده
  • 3 عدد پیاز نگینی خردشده
  • 2 ق س کره نرم شده
  • 300 گرم ذرت پخته
  • 4-3 پیمانه آب مرغ
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای سبز نگینی  خردشده
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 4  /1 پیمانه جعفری ریز شده
  • 1 ق س سس تند
  • 2 ق س روغن
  • به میزان لازم نمک و فلفل پاپریکا


طرز تهیه:

1.  ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل پاپریکا طعم دار کنید. روغن و کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. حالا تکه‌های مرغ را اضافه کرده و دو طرف آنها را خوب سرخ کنید، سپس مرغ‌های سرخ‌شده را از قابلمه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید.

2. حرارت را کم کنید. پیاز را داخل قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. در این زمان رب را اضافه کنید و حدود 2-1 دقیقه آن را تفت دهید.

3. حالا سس تند را همراه با آب مرغ، ذرت، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس تکه‌های مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد و آب آن غلیظ شود.

4. در انتها جعفری را اضافه کرده، صبر کنید تا با مواد جوش بخورد. بعد از آنکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید. این خورش را می‌توانید همراه با برنج یا نان سرو کنید.

یه جور دیگه

از کنسرو ذرت هم می‌توانید استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

اسلایس سیب‌زمینی و ذرت
 

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (1)


مواد لازم براي 2 -4 نفر
 

  •  2 عدد سیب‌زمینی بزرگ آبپز شده
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 پیمانه  دانه  ذرت پخته
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی نگینی خردشده
  • 5 عدد پیازچه
  • 6 ق س پنیر پیتزای رنده شده
  • به میزان لازم کنجد
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
  • 2 ق م بیکینگ‌پودر


طرز تهیه:

1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بگيريو و در یک ظرف مناسب  ریز رنده کنید، سپس سیر رنده شده و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب بزنید. بیکینگ‌پودر، نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید.

2. کف یک ظرف پیرکس را روغن ریخته، خوب چرب کنید و نیمی از مواد را داخل آن بریزید. حالا گوجه‌فرنگی‌های نگینی شده را همراه پیازچه خردشده، ذرت و پنیر پیتزا باهم مخلوط کرده و روی سیب‌زمینی‌ها بریزید، سپس باقی مواد را روی مواد میانی ریخته و روی آن را با کف قاشق مرطوب صاف کنید. روی مواد کمی کنجد بپاشید.

3. ظرف را در فر 180 درجه که از قبل گرم کرده‌اید به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید. بعدازاینکه مواد پخت، چند دقیقه گریل (شعله بالا) را روشن کنید تا روی موادبرشته شود. دقت کنید که نسوزد.

4. حالا ظرف را از فر درآورید. بعد از سرد شدن، مواد را به‌صورت مربع یا مستطیل برش بزنید، سپس آن را سرو کنید.

یه جور دیگه

این غذا با سس قرمز و ترشی و سبزی‌خوردن سرو می‌شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

پیروک ذرت
 

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (1)


مواد لازم برای 2 -4نفر
 

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • 2 /1 پیمانه ذرت خام
  • 2 ق س پیاز داغ
  • 4 ق س فلفل دلمه خرد شده
  •  به میزان لازم نمک و فلفل
  • 1 ق س رب گوجه فرنگي
  • مواد لازم برای خمیر پیروک
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 60 گرم کره
  • 3 ق س ماست
  • 1 ق س خامه
  • به میزان لازم آرد
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ



دستور تهیه خمیر پیروک

  ابتدا کره و  تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید، سپس ماست و خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حال همزن را خاموش کنید، سپس آرد را تا جایی به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 3 قسمت کرده و کنار بگذارید.

دستور تهیه پیروک

1. در یک تابه روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوشت را اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهید. در این زمان ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم بریزید. مواد را با هم تفت دهید. کمی آب به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا مواد بپزند. بعد از اینکه مواد آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

2.  دو قسمت از خمیر را با هم مخلوط کنید، سپس آن را داخل ظرف پیروک با ابعاد 20 × 30 کاملاً باز کنید، طوری که کف و دیواره‌های ظرف را بپوشاند. حالا مواد داخل تابه را روی خمیر بریزید و به‌طور یکنواخت پهن کنید.

3. یک قسمت باقیمانده خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه کاملاً باز کنید، خمیر را به‌صورت نوارهای باریک برش دهید و آنها را با دقت روی مواد بگذاريد، طوری که نوارها به‌صورت چهارخانه روی‌هم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخم‌مرغ بمالید.

4. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر که قبلاً با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده‌اید قرار دهید تا پیروک آماده شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

کوکوی ذرت با گوشت و سيب زميني
 

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (1)


 مواد لازم برای 2 نفر
 

  • 1 عدد کنسرو ذرت
  • 100 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 2 عدد سیب‌زمینی بزرگ رنده شده
  • 2 ق س پیازداغ
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  •  به میزان لازم روغن
  •  به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
  • 4 عدد تخم‌مرغ


طرز تهیه:

1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس گوشت را همراه با پیازداغ داخل آن بریزید و تفت دهید. حالا رب و زردچوبه را بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. بعد از 7-5 دقیقه که مواد با هم تفت داده شد، تابه را از روی حرارت بردارید.

2. در یک کاسه سیب‌زمینی‌های رنده شده را با ذرت، تخم‌مرغ‌ها، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.

3.  در یک تابه گود مقداری روغن بریزید. حالا نصف مخلوط سیب‌زمینی را داخل آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس مواد گوشتی را روی لایه اول کاملاً پهن کنید. در انتها بقیه مخلوط سیب‌زمینی را بریزید و پخش کنید.

4. تابه را روی حرارت قرار دهید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا کوکو خودش را بگیرد، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

5. وقتی کوکو آماده شد، آن را از تابه درآورید، در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin


پلوی یونانی
 

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (1)


مواد لازم برای 4-6  نفر
 

  • 4 پیمانه برنج
  • 1 پیمانه نخود سبز بخارپز شده
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 1 پیمانه قارچ
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 1 عدد سینه مرغ پخته و ریش‌ریش شده
  • به میزان لازم زعفران محلول در آب
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای سبز
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • به میزان لازم روغن


طرز تهیه:

1. ابتدا برنج را به مدت 2-1 ساعت خیس کنید. فلفل‌ها را بعد از شست‌وشو خرد کنید. قارچ را هم بعدازآنکه شستید، خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ را داخل آن تفت دهید.

2. حالا پیاز را داخل تابه در روغن تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، فلفل‌های خرد شده را داخل تابه بریزید و تفت دهید. حالا نخود فرنگی، مرغ، قارچ، ذرت و به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و مواد را با هم تفت دهید.

3. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش كنيد.

4.  ته دیگ مورد نظرتان را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مواد را لابه‌لای هم بریزید. روی برنج زعفران دم کرده بريزيد و سپس آن را به مدت 45 دقیقه دم کنید.

فوت‌وفن

اگر می‌خواهید قارچ‌ها سیاه نشوند، مقداری آب‌لیمو هنگام سرخ شدن به آن اضافه کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

مافین مرغ و ذرت با پنير اضافه
 

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (2)


مواد لازم برای 2 نفر

  •  1 پیمانه ذرت بخارپز
  • 2 /1 پیمانه ماست
  • 50 گرم پنیر پیتزا
  • 2 /1 سینه مرغ  نگيني خردشده
  • 3  /1 پیمانه روغن
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 عدد هویج خرد شده
  • گوجه گيلاسي چند عدد
  • 2 ق چ بیکینگ‌پودر
  • 3 ق س فلفل دلمه‌ای قرمز نگینی خرد شده
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 2 /1 پیمانه پیازچه خرد شده
  • 2  /1 پیمانه قارچ خرد شده
  • 4 ق س آرد سفید
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. حالا مرغ را که نگینی خردکرده‌اید همراه با زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن قارج است. بعد از 4-3 دقیقه که مواد با هم تفت خورد، هویج و فلفل دلمه‌ای خرد شده ، ذرت و پيازچه را اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا با هم تفت داده شوند. مقداری نمک و فلفل به مواد بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مواد داخل آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

2. در این زمان آرد، تخم‌مرغ‌ها، ماست و بیکینگ‌پودر را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. از مواد بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بزنید.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب‌های مافین را با مقداری روغن چرب کنید. حالا 3/2 از قالب‌ها را با مواد پر کنید. قالب‌ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج كنيد. فر را خاموش نکنید. حالا روی مواد داخل قالب‌ها مقداری پنیر پیتزا و نصف یک گوجه گیلاسی قرار دهید. دوباره قالب‌ها را داخل فر به مدت 4-3 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.

4.  قالب‌ها را از فر بیرون آورید و صبر کنید تا کمی سرد شوند. حالا قالب‌ها را جدا کرده و مافین ها را سرو کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin


کتلت ذرت و سبزيجات معطر
 
9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (2)

 مواد لازم برای 2-3  نفر
  • 500 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 1 حبه سیر
  • 1 عدد تخم‌مرغ
  • 1 عدد سیب‌زمینی رنده شده
  • 2 عدد ساقه پیازچه خرد شده
  • 2 ق س گشنیز خرد شده
  • 1 پیمانه ذرت شیرین بخارپز شده
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه:

1. در یک ظرف مناسب پیاز و سیر را با رنده ریز خرد کنید. حالا گوشت را همراه با سیب‌زمینی و تخم‌مرغ اضافه کرده و آنها را کاملاً ورز دهید.  حالا باید پیازچه، گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند، سپس ذرت را اضافه کنید و آن با قاشق با بقیه مواد مخلوط کنید تا ذرت در تمام گوشت پخش شود.

2 در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید، آن را روی حرارت قرار داده، صبر کنید تا داغ شود. از مواد به‌اندازه یک نارنگی برداشته، در کف دست باز كنيد و به آن شکل دهید، سپس آن را در روغن سرخ کنید. این کار را آن‌قدر ادامه دهید تا مواد تمام شود.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin
 
ته‌چین گوشت و ذرت
 
9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (2)

 مواد لازم برای 2 -4 نفر
  • 2 پیمانه برنج
  • 1 پیمانه ماست پرچرب
  • 3 ق س زعفران محلول در آب
  • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
  • به میزان لازم روغن
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • مواد لازم برای مایه میانی
  • 250 گرم گوشت گوسفند
  • 1 عدد پیاز کوچک
  • 2 حبه سیر
  • 5 ق س ذرت پخته
  • به میزان لازم روغن و نمک
طرز تهیه:

1.   ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را که نگینی خرد کرده‌اید اضافه کرده ، تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، گوشت را که قیمه‌ای خرد کرده‌اید به همراه دو حبه سیر به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، 2 لیوان آب اضافه کنید، شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. زمانی که گوشت پخت نمک را اضافه کنید.  در فاصله پخت گوشت، در یک قابلمه که اندازه مناسبی دارد آب بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید. برنج را که از دو ساعت قبل شسته و خیس کرده‌اید، به همراه نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد تا زمانی که برنج نه خیلی نرم باشد و نه خیلی سفت، سپس آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.

2.  در یک‌کاسه ماست، زعفران، زرده تخم‌مرغ ، نمک و فلفل را مخلوط کنید، برنج آبکش شده را اضافه کرده و مواد را کاملاً باهم مخلوط کنید تا تمام برنج به مایه ماست آغشته شود.

3. در یک قابلمه مناسب که حتماً باید تفلون باشد کمی روغن بریزید. حالا از مایه برنج و ماست به ضخامت 2 سانتی متر داخل آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. لایه بعدی را با گوشتی که پخته و ریش‌ریش کرده‌اید بپوشانید. لایه سوم را با برنج بپوشانید تا روی گوشت‌ها را کاملاً بگیرد و دوباره با پشت قاشق آن را صاف کنید. حالا ذرت پخته را بریزید تا کاملاً روی برنج را بپوشاند. به همین ترتیب لایه‌ها را روی‌هم قرار دهید. این کار را آن‌قدر تکرار کنید تا مواد تمام شود. در انتها روی برنج را صاف کنید و نصف لیوان آب و روغن روی آن بریزید.

4. قابلمه برنج را روی حرارت کم قرار دهید و آن را دم کنید. اجازه دهید برنج یک ساعت روی شعله کم یا شعله پخش کن بماند. بعد از یک ساعت ته‌چین شما آماده سرو است. آن را در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

 

ذرت پلو  با فلفل و  تن ماهي

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (2)

مواد لازم برای2-4  نفر
  • 1 عدد كنسرو تن ماهی
  •  3 حبه سیر له شده
  • 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
  • 1 پیمانه جعفری خرد شده
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای نگيني  خرد شده
  • 1 پیمانه ذرت پخته
  • 2 پیمانه برنج
  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
  • به میزان لازم زعفران آب کرده
  • به میزان لازم روغن
طرز تهیه:

1. ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه داخل آب جوش بجوشانید.  حالا  ابتدا مايه پلو قاطي را آماده كنيد براي اين منظور در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم شود، سپس سیرها را هم اضافه کرده ، كمي تفت دهید.

2. نمك، فلفل و زردچوبه، فلفل دلمه‌ای خرد شده، ذرت  و تن ماهی را اضافه کنید  و با هم تفت دهید. مقدار کمی آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذاريد و صبر کنید تا مواد با هم بپزند و به خورد هم بروند. در انتها زعفران را اضافه كرده،  زیر حرارت را خاموش کنید.

3.  در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. حدود 5 دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکشی کنید، جعفری را بریزید و به‌آرامی هم بزنید، سپس آنها را درون سبد بریزید.

4.  ته‌دیگ مورد نظرتان را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مواد داخل تابه را به‌صورت لایه‌لایه بریزید، سپس برنج را دم کنید.

5.  وقتی برنج آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×