رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت و قفس تا نفساز شادی هاشمی
  • رمان خشماهنگ از الهام علی احیایی
  • رمان آشیل از فاطمه کمالی و پریا افزا
  • رمان تاریکی مهتاب از مریم نیک فطرت
neginhosseini

براونی موس شکلات مرمری

پست های پیشنهاد شده

neginhosseini

 

مواد لازم براونی شکلاتی:
کره  ۱۲۰ گرم
شکلات تلخ یا شیری  ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو الک شده  ۷ گرم
پودر قهوه یا نسکافه  یک قاشق چایخوری
آب جوش  یک قاشق چایخوری
تخم مرغ  ۲ عدد
شکر دانه ریز  ۱۰۰ گرم
آرد  ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر  یک چهارم قاشق چایخوری
نمک  یک هشتم قاشق چایخوری

مواد لازم موس شکلات:
پودر ژلاتین  دو قاشق چایخوری
آب سرد  یک چهارم پیمانه سر خالی
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه  ۱۰۰ گرم
شیرعسلی یا کرمفیل وانیلی  ۸۰ گرم
خامه صبحانه  یک بسته ۲۰۰ گرمی
شکلات تلخ  ۱۰۰ گرم
شکلات سفید  ۳۰ گرم

طرز تهیه براونی شکلاتی:
کف قالب ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری را چرب کرده و داخل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید بطوری که لبه کاغذ از دو طرف بلندتر از قالب باشد. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد(۳۷۵ درجه فارنهایت)روشن کنید کره، شکلات و پودر کاکائو را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری(حرارت غیرمستقیم و روی بخارآب) و یا در مایکروفر ذوب کنید مواد نباید بجوشد در حدیکه داغ شود کافیست. مواد را هم بزنید تا شکلاتها کاملا آب شود و مایع یکدستی داشته باشید سپس این مواد را کنار بگذارید تا از داغی بیافتد. نسکافه یا پودر قهوه را با آب جوش مخلوط کنید و در مخلوط شکلاتی بریزید و هم بزنید. تخم مرغها و شکر را حدود ۸ دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب پف کرده و رنگش روشن شود در صورت دلخواه کمی وانیل اضافه کنید(یک چهارم قاشق چایخوری) چون مایه براونی شکلات زیادی داره وانیل لازم نداره. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و یک بار الک کنید. مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×