رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

neginhosseini

مدلن فرانسوی

پست های پیشنهاد شده

neginhosseini

5afa9b0849726_IMG__.jpg.4bbe272f1b54a955d63e354d14188e1f.jpg

مدلن فرانسوى

مواد لازم:

كره  ١١٣ گرم
آرد  ١٣٠ گرم
بیکینگ پودر  ١/٢ قاشق چايخورى
نمک  ١/٤ قاشق چايخورى
تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده  ٣ عدد
شکر سفید  ١٠٠ گرم
شکر قهوه ای  ٣٠ گرم
وانيل  ١ قاشق چايخورى
پوست لیموی رنده شده  ١ قاشق چايخورى

طرز تهيّه:

داخل یه قابلمه کوچك کره را ذوب ميكنيم و ميگزاريم کنار تا از حرارت بیافتد. کره ذوب شده نباید خیلی سرد شود و باید خیلی کم گرم باشد. 
داخل یك کاسه دیگر آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط كرده و الك ميكنيم. 
داخل کاسه استند میکسر ، تخم مرغ ها و شکرها را با سرعت بالا هم ميزنيم تا مخلوط کاملاً غليظ و روشن شود و كش بيايد. زمانش بستگی به همزنتان دارد و ممکن است بین ٥ تا ١٠ دقیقه طول بکشد. ?نكته

اگر شکر قهوه ای نداشتید به جاى آن شكر سفید بریزید. 
وانیل و رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال را به مواد اضافه كرده و ٢ دقيقه هم ميزنيم. 
همزن را كنار گذاشته و مخلوط آرد را در سه مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک ميكنيم و آرد را به آرامى و با استفاده از ليسك به خورد مواد ميدهيم. ?نكته

این مرحله را با دقّت و حساسیت انجام دهيد. زيرا زیاد فولد کردن و یا بد فولد کردن میتواند روى پف مدلن های نهائى تاثیر بگذارد. 
حدود یک پیمانه از خمیر را برميداريم و داخل کره که کمی گرم است فولد ميكنيم و هر دو را خوب به خورد هم ميدهيم تا کره سبک تر شود و راحت تر داخل بقیه مواد مخلوط شود. 
به کمک ليس ك یا قاشق چوبی کره را در دو مرحله داخل خمیر کیک فولد ميكنيم. 
بعد از اینکه کره هم کاملاً با بقیه مواد مخلوط شد روی ظرف را با یك تکه سلفون ميپوشانيم و برای حداقل یک تا دو ساعت داخل یخچال قرار ميدهيم تا خمیر استراحت کند و خنک و کمی سفت شود. ?نكته
میتوانيد خمیر را تا سه روز هم داخل یخچال نگه دارید.

فرا رو با حرارت ١٩٠ درجه سانتیگراد گرم ميكنيم. 
حداقل یک ربع قبل از پختن مدلن ها فر رو روشن ميكنيم. 
حالا باید قالب مدلن را به دقت آردپاشی کنیم. 
مقداری کره ذوب ميكنيم و با کمک قلمو داخل صدف ها را چرب ميكنيم. دقت کنید همه جای شیارهای صدف ها چرب شده باشد.
داخل هر كدام از صدف ها را مقدار کمی آرد ميريزيم. 
حالا قالب را تکان ميدهيم تا همه جای قالب با آرد پوشیده شود. 
بعد قالب را برگردانده و روی میزکار به آرامى ميكوبيم تا آردهای اضافی بیرون بریزد. 
اگر به این صورت قالب را آماده کنید، مطمئن باشید که مدلن ها به هیچ وجه به قالب نمی چسبند و به راحتی جدا میشوند.
 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×