رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت و قفس تا نفساز شادی هاشمی
  • رمان خشماهنگ از الهام علی احیایی
admin

موس شیر؛ یه دسر مخملی بی نظیر

پست های پیشنهاد شده

admin

[hide_like]

ماهنامه کیک و شیرینی: این دسر خوش طعم را تهیه کنید و با اسپری آن را رنگ و مخملی کنید. موس شیر مخملی یکی از دسر‌های مورد علاقه کودکان است.

مواد لازم:

  • شیر: 300 میلی لیتر
    آب: 150 میلی لیتر
    چای سیاه کیسه ای: 2 عدد
    چوب دارچین: یک عدد
    میخک: 3 الی 4 عدد
    شکر: 100 گرم
    خامه: 400 گرم
    ماست یونانی: 150 گرم
    سفیده تخم مرغ: 50 گرم
    ورقه ژلاتین: 6 عدد
    شکلات تلخ (رنده شده): به مقدار لازم
    اسپری مخملی: برای رنگ آمیزی

موس شیر؛ یه دسر مخملی بی نظیر

طرز تهیه:

  1. آب را روی حرارت به جوش آورید و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
  2. کیسه های چای سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه دم بکشند.
  3. سپس کیسه های چای را از آب خارج کرده و شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید.
  4. مواد را روی حرارت قرار دهید و چوب دارچین و میخک ها را اضافه کنید.
  5. هنگامی که مواد به جوش آمد، ظرف را از روی حرارت بردارید و در آن را بگذارید.
  6. ورقه های ژلاتین را حدود 10 دقیقه در مقداری آب سرد قرار دهید و سپس در آورده و کنار بگذارید.
  7. سفیده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی با هم آنقدر بزنید تا پف کنند.
  8. چوب دارچین و میخک ها را از ظرف حاوی آب و شیر خارج کرده.
  9. ورقه های ژلاتین خیس خورده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.
  10. خامه، مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر و ماست یونانی را به ترتیب اضافه و مخلوط کنید.
  11. مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و حدود 3 الی 4 ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
  12. سپس دسر را از قالب جدا کنید و روی آن را با اسپری مخملی رنگ کنید. (با فاصله حدود 25 سانتی متر از دسر اسپری کنید.)
  13. پس از رنگ آمیزی دسر را حدود حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  14. سپس روی آن شکلات تلخ رنده شده بپاشید و سرو کنید.

نکته:

اسپری مخملی را می توانید از مغازه های قنادی تهیه کنید.

[/hide_like]

  • پسندیدم 5

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×