رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت و قفس تا نفساز شادی هاشمی
  • رمان خشماهنگ از الهام علی احیایی
admin

طرز تهیه نوشیدنی تخم شربتی و گلاب مرحله به مرحله

پست های پیشنهاد شده

admin

حالا که ماه رمضونه و روزه میگیرین باید به فکر سلامتی خودتون هم باشین پس باید آب کافی به بدنتون برسونین بنابراین نباید خوردن نوشیدنی های سالم رو موقع سحر و افطار فراموش کنین. در این مطلب طرز تهیه یکی از این نوشیدنی های سالم و مفید رو براتون میذارم که داخلش تخم شربتی هم هست. تخم شربتی علاوه بر خواص زیادی که برای بدنتون داره به خاطر جذب آب بالاش میتونه تا حدودی از تشنگی جلوگیری کنه، در ادامه مطلب همراهم باشید.

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی تخم شربتی و گلاب

  • تخم شربتی
  • گل محمدی خشک
  • شکر
  • گلاب
  • آب

مقدار مواد رو ذکر نکردم چون به این بستگی داره که به چه حجمی شربت تهیه میکنین.

مراحل تهیه نوشیدنی تخم شربتی و گلاب

برای اینکه تهیه این نوشیدنی یا خیلی از نوشیدنی های دیگه ای که تصمیم داریم تو ماه رمضون درست کنیم برامون راحت و بی دردسر باشه بهتره ابتدا به مقدار زیاد شربت شکر درست کنیم، اینطوری به جای اینکه هر دفعه مجبور باشیم شکر و مابقی طعم دهنده ها رو دونه دونه اضافه کرده و داخل آب حل کنیم از شربت آماده استفاده میکنیم.

برای تهیه شربت این نوشیدنی کافیه ابتدا آب و شکر رو داخل یه قابلمه بریزین، به ازای هر لیوان آب ۶ قاشق شکر کافیه.

 

بعد باید اجازه بدین تا مخلوط آب و شکر به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه.

 

قوام آمدن شربت

حالا گلاب رو به شربت اضافه کرده و بعد زیرش رو خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه. به ازای هر لیوان آب ۳ قاشق غذاخوری گلاب کافیه. بعد از خنک شدن میتونیم این شربت رو برای مدت طولانی داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنیم.

 

اضافه کردن گلاب

حالا که شربت حاضره کافیه تخم شربتی رو آماده کنیم. پس تخم شربتی رو داخل یه کاسه ریخته و بهش آب اضافه میکنیم.

 

تخم شربتی

حالا اجازه میدیم تا تخم شربتی آب رو به خودش جذب کنه و حجیم بشه.

 

حجیم شدن تخم شربتی

بعد نوبت تهیه شربته، پس یک سوم لیوان (یا بیشتر، بسته به سلیقه خودتون) رو با مخلوط تخم شربتی و یک سوم بقیه رو با شربت پر میکنیم (البته مقدار اضافه کردن شربت به این بستگی داره که چقدر نوشیدنی رو پر شیرین یا کم شیرین ذوست داشته باشین). برای یک سوم نهایی میتونیم از آب یا یخ استفاده کنیم

 

پرکردن لیوان

من برای پر کردن یک سوم نهایی لیوان از یخ های گل محمدی استفاده کردم که میتونین طرز تهیه اش رو در اینجا ببینین.

 

 

حالا شربت خوشمزه و مفید ما آماده نوش جون کردنه … حتما در سحر و افطار های ماه رمضون ازش استفاده کنید در طول روز عطش کمتری داشته باشین.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×