رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

مائده نعمتی

طرز تهیه لازانیای اسفناج

پست های پیشنهاد شده

مائده نعمتی

🍃لازانياي اسفناج🍃

📝 مواد لازم:

🌟ورق لازانیای (پخته)  ٨ عدد

🌟اسفناج (پخته و خرد شده)  ٣٠٠ گرم 

🌟پنیر ریکوتا  ٤٥٠ گرم 

🌟پنیر پارمزان  یک دوم پیمانه 

🌟تخم مرغ  یک عدد 

🌟سیر (ریز خرد شده)  نصف قاشق مربا خوری

🌟پودر ادویه ایتالیایی  نصف قاشق مربا خوری

🌟نمک  به میزان لازم 

🌟فلفل سیاه (پودر شده) به میزان لازم

🌟سس مخصوص پیتزا یا سس آماده شده گوجه فرنگی ٤٥٠ گرم 

🌟پنیر موتزارلا (رنده شده) یک پیمان

 

#لازانیا_اسفناج

🍴طرز تهیه :

فر را از یک ربع قبل روی دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد (٣٥٠ درجه فارنهایت) بگذاريد. اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، تخم مرغ، سیر و پودر ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. نمک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید. ورقه های لازانیای پخته را با حوله کاغذی خشک کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید هر ورقه لازانیا را از وسط از عرض برش بديد.

٢ الی ٣ قاشق سوپ خوری مخلوط پنیر ریکوتا  را در هر ورقه لازانیا قرار داده و حدود ٢.٥ سانتی متر از یک طرف ورقه را خالی بگذارید تا مواد پر کننده بیرون نريزه. بعد شروع به رول کردن ورقه ها کنید.

هر ورقه لازانیای رول شده را از وسط باچاقوی تیز برش داده و در ظرف مخصوص فری که با اسپری روغن چرب شده، قرار بديد. 

از ظرفی استفاده کنید که ٢.٥ سانتیمتر لبه داشته باشه و بتونيد روی آن را با فویل بپوشانيد. اگر دوست دارید روی لازانیا برشته شود نیازی به فویل نيست. یک قاشق مربا خوری از سس پیتزا و یک قاشق مربا خوری پنیر موتزارلا را در هر رول قرار دهید. 

 

ظرف را به مدت ١٨ الی ٢٠ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ذوب شود سپس به همراه سس پیتزا سرو کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×