رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت و قفس تا نفساز شادی هاشمی
  • رمان خشماهنگ از الهام علی احیایی
  • رمان آشیل از فاطمه کمالی و پریا افزا
  • رمان تاریکی مهتاب از مریم نیک فطرت
admin

روش‌های تزیین کیک؛ از پودر قند تا گل‌های خوراکی

پست های پیشنهاد شده

admin

وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: همیشه وقتی که تصمیم به تزیین کیک داشته باشیم به عنوان اولین گزینه به خامه فرم گرفته یا فراستینگ های دیگه ای مثل کرم پنیری، باتر کریم یا هر کرم دیگه ای که طعمش رو دوست داشته باشیم فکر میکنیم.

ولی خامه کشی و فرایند اولیه تزیین کیک با انواع فراستینگ کمی زمان بر هست و حتی ممکنه خیلی ها تبحر کافی در این زمینه رو نداشته باشن و نهایتا به نتیجه ی مورد نظرشون نرسن.

اصلا شاید دلتون یک تزیین جدید و متفاوت رو بخواد. در این مطلب 6 روش خیلی ساده رو براتون توضیح دادیم که بدون تهیه فراستینگ و دردسرهای خامه کشی می تونید یک کیک زیبا و خوشمزه رو داشته باشید. امیدواریم براتون مطلب مفیدی باشه.

روش‌های تزیین کیک

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

تزیین کیک با خامه فرم گرفته و انواع مغزها

در این روش از تزیین شما میتونید با خامه فرم گرفته کیک رو تزیین کنید با این تفاوت که نیاز نیست به دقت و حوصله و صرف کلی زمان همه ی کیک رو با خامه یا هر کرم دیگه ای بپوشونید. فقط کافیه که مقداری خامه فرم گرفته بین دو لایه کیک بمالید، می تونید از میوه های مختلف برای داشتن طعمی بهتر، در لایه های میانی استفاده کنید.

بعد هم روی کیک رو با خامه بپوشونید، نیاز نیست که حتما صاف و صوف و مرتب این کار رو انجام بدید. برای جلوه و زیبایی بیشتر کیک می تونید برای روی کیک، از انواع مغزهای خرد شده، میوه و یا پوست مرکبات استفاده کنید.

روش‌های تزیین کیک

روش‌های تزیین کیک

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

استفاده از سس شیری برای تزیین کیک

سس های روان و آبکی با انواع رنگ ها و طعم ها یک گزینه ی عالی برای تزیین سریع کیک محسوب میشن. این روش برای کیک هایی مناسبه که خودشون شیرینی کمی دارند و یک لایه سس نازک و شیرین، می تونه گزینه ی خوبی برای تزیین این کیک ها باشه. یکی از آسون ترین این سسها اینه که یک و نیم پیمانه پودر شکر رو با دو قاشق سوپ خوری شیر و مقدار کمی اسانس وانیل مخلوط کنید، و بعد با همزن دستی به خوبی مواد رو بزنید تا با هم ترکیب بشن.

سس های مختلفی در بازار وجود داره که از اونها هم می تونید استفاده کنید. مقدار کمی سس روی کیک بریزید. همین که سس روی کیک به صورت روان پخش شده و پایین میاد، خودش باعث زیبایی کیک میشه. شیر عسلی هم یک گزینه ی خوب و خوشمزه برای تزیین کیک هاست.

روش‌های تزیین کیک

روش‌های تزیین کیکتزیین کیک با شیرعسلی

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

تزیین کیک با پودر قند

بعضی وقتا یک تزیین ساده می تونه جذاب ترین تزیین هم باشه. پودر قند یا همچنین پودر کاکائو می تونه یک گزینه ی سریع و ساده برای تزیین کیک باشه. توی این روش برای تزیین کیکتون می تونید از انواع شابلون ها استفاده کنید.

حتی یک راه آسون تر و به صرفه تر اینه که خودتون شابلون های ساده با کاغذ یا تلق درست کنید. مثلا کافیه یک قلب روی کاغذ بکشید، با قیچی قلب رو خالی کنید، کاغذ رو روی کیک بذارید و با الک روی کیک پودر قند بپاشید، حالا کاغذ رو بردارید. میتونید هر طرح و اسمی که دوست داشته باشید با این این روش روی کیک پیاده کنید.

روش‌های تزیین کیک

روش‌های تزیین کیکتزیین کیک با پودر قند و شابلون

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

تزیین کیک با سس کارامل

اگه مثل من عاشق طعم کارامل هستید، این روش تزیین کیک بهترین گزینه برای یک کیک عصرونه ساده و خوش طعم هست که دورهمی توی این روزهای طولانی سال نوش جان کنید. کافیه که برای این مدل تزیین یک کیک ساده با شیرینی کم رو انتخاب کنید بعد اگه دوست داشتید یک لایه نازک خامه روی اون بزنید و بعد هم سس کارامل یا سس شکلات رو روی کیک بریزید تا جاری بشه و از اطراف کیک پایین بیاد.

روش‌های تزیین کیک

  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

تزیین کیک با میوه های فصل

میوه های فصل هم یک گزینه ی خوب برای تزیین هستن. خوبی این روش اینه که برای هر مدل کیکی خوب هست. هم خوش طعمه و هم در نهایت کیک ظاهر خوبی خواهد داشت. کافیه که قسمت های میانی کیک رو با خامه و میوه بپوشونید و روی کیک هم کمی خامه فرم گرفته بریزید.

هیچ نیاز نیست این کار رو با دقت و ظرافت انجام بدید، همین که روی کیک رو خامه بمالید کافیه. بعد میوه های مختلف رو با ترکیب رنگ های متفاوت روی کیک بچینید اون رو پر از میوه کنید. اگه نخواید از خامه استفاده کنید، می تونید روی میوه ها رو سس شکلات یا سیروپ بریزید.

روش‌های تزیین کیک

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

تزیین کیک با گلهای خوراکی

حتی بدون نیاز به یک قاشق خامه فرم گرفته یا هر کرم دیگه ای می تونید یک کیک زیبا و بی نظر داشته باشید. گلهای طبیعی همیشه زیبایی خاص خودشون رو دارن و حس خوبی رو به آدم منتقل می کنند.

حالا فکر کنید که یک کیک ساده رو با گلهای طبیعی و خوراکی تزیین کنید، مطمئنن بدون اینکه کلی زمان صرف کنید، به راحتی می تونید توجه مهمونا رو جلب کنید. برای اینکه گلها تازه تر بمونن می تونید روی اونها کمی سیروپ یا عسل رقیق شده بریزید. حتی اگه دوست داشته باشید می تونید اول روی کیک سس کاراملی یا شکلاتی ریخته و بعد روی اون رو گل بچینید.
 

روش‌های تزیین کیک

روش‌های تزیین کیک

روش‌های تزیین کیک

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×