رفتن به مطلب

چگونه نویسنده شویم ؟!

اگر نویسندگی را تازه شروع کرده‌اید، تلویزیون باید اولین چیزی باشد که کنار می‌گذارید. به گفته‌ی کینگ تلویزیون «سمِ خلاقیت است». نویسنده باید به درون خود و به دنیای تخیلاتش نگاه کند. برای این که بهتر بتوانید این کار را انجام بدهید باید تا می‌توانید کتاب بخوانید.

اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت و قفس تا نفساز شادی هاشمی
  • رمان خشماهنگ از الهام علی احیایی

پست های پیشنهاد شده

admin
در این شب‌های پاییزی یک سالاد خوشمزه و کم کالری می‌تواند جایگزین خوبی برای غذا‌های سنگین همیشگی باشد.

سالاد سبز بادام و پیاز و انار
 
مواد لازم:
  • نصف پیمانه بادام خام
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق چایخوری خردل
  • سه چهارم قاشق چایخوری فلفل
  • نصف پیاز بزرگ
  • ۴۰۰ گرم کدو
  • ۸۰ گرم پنیر پامزان
  • ۵۰۰ گرم کاهو
  • نصف پیمانه دانه انار

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

۱. دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. بادام‌ها را با نصف قاشق چایخوری آب، نصف قاشق چایخوری روغن و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و پاپریکا ترکیب کنید و در فر بپزید تا طلایی شوند (حدود ۱۰ دقیقه) اسپس اجازه دهید سرد شود بعد کمی کوبید و کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه کوچک سرکه بالزامیک، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را ترکیب کنید. به تدریج یک چهارم پیمانه روغن را اضافه کنید و کنار بگذارید.

۳. یک قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیاز‌های حلقه شده را با یک قاشق چایخوری روغن بپوشانید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل روی آن بپاشید. ورقه‌های پیاز را بپزید تا کمی تیره شوند، یک بار هم آن‌ها را برگردانید (۵ تا ۸ دقیقه در کل) سپس در یک کاسه بریزید و حلقه‌ها را جدا کنید. در آن را ببندید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند تا نرم شود.

۴. کدو‌ها را حلقه حلقه کنید. حرارت زیر تابه را کم کنید و کدو‌ها را با یک و نیم قاشق چایخوری باقیمانده روغن و نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تفت دهید. وقتی دو طرف کدو‌ها سرخ شند (حدود ۷-۸ دقیقه ) شعله را خاموش کنید، در تابه را بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.

۵. در یک کاسه بزرگ، کاهو‌ها را با نیمی از مواد و نمک و فلفل ترکیب کنید. کدو و پیاز را دور آن بچینید. بادام و دانه‌های انار و سپس پنیر و دوباره سس را روی آن بریزید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

سالاد پاییزی با انار و مغز دانه‌ها

مواد لازم:

  • دو و یک چهارم پیمانه آب انار
  • ۳ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • ۴۵۰ گرم مخلوط دلخواه سالاد
  • یک سوم پیمانه پیازچه تازه خردشده
  • یک چهارم پیمانه جعفری خردشده
  • دو پیمانه گردوی بو داده خردشده 
  • یک و نیم پیمانه دانه انار

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

۱. آب انار را در یک ماهیتابه حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه شود. اجاره دهید سرد شود و سپس با سرکه، روغن، نمک، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

۲. سالاد، پیازچه، جعفری، گردو و دانه‌های انار را با هم مخلوط کنید و همراه با سس آب انار داخل یک کاسه بزرگ به آرامی ترکیب کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه آب انار
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۲ قشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری آویشن
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱۵۰ گرم برگ اسفناج
  • سه چهارم پیمانه کلم قرمز ریزخردشده
  • نصف پیمانه دانه انار
  • نصف پیمانه فندق بوداده خردشده
  • یک عدد گلابی بزرگ و سفت

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

۱. در یک ماهیتابه آب انار را ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا حجم آن به یک چهارم پیمانه کاهش یابد. اجازه دهید سرد شود، با آبلیمو، نمک، روغن، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

۲. در یک کاسه سالاد، به آرامی اسفناج، کلم قرمز، دانه‌های انار و فندق را با سس آب انار ترکیب کنید.

۳. گلابی را چهار قسمت کنید و وسط آن را درآورید. گلابی را به صورت رشته رشته خرد کنید و روی سالاد بریزید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin

سالاد انار و پرتقال خونی

مواد لازم:

  • ۸ عدد پرتقال خونی
  • ۶ دسته شاهی
  • یک عدد کاهو
  • ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف تا سه چهارم پیمانه دانه انار
  • یک پیمانه خلال بادام بوداده

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:
۱. پوست پرتقال را بکنید و با یک چاقوی تیز پوست نازک و سفید آن را جدا کنید.

۲. شاهی‌ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ آن را با کاهو، پرتقال‌ها و مقدار کافی سرکه ترکیب کنید. در نهایت سالاد را با دانه‌های انار و بادام بو داده تزئین کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin
سالاد انار و لبو
 
مواد لازم:
  • یک پیمانه لبوی پخته خردشده
  • یک پیمانه پیاز خردشده
  • یک چهارم پیمانه سرکه قرمز
  • یک چهارم پیمانه آب مرغ
  • سه پیمانه آب پرتقال
  • یک پیمانه شکر
  • نصف پیمانه پوست پرتقال رنده شده
  • یک پیمانه دانه انار
  • نمک به مقدار لازم
  • یک و نیم تا دو پیمانه کاهو یا اسفناج
  • یک چهارم پیمانه پنیر فتا

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

۱. در یک قابلمه نچسب روی حرارت زیاد، لبو، پیاز، سرکه، آب مرغ، آب پرتقال، شکر و پوست پرتقال را بجوشانید، گاهی هم بزنید تا وقتی حجم مایع حدود دو قاشق غذاخوری شود (حدود ۷ تا ۸ دقیقه). سپس اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.

۲. دانه‌های انار را با نمک داخل مخلوط لبو بریزید و ترکیب کنید.

۳. کاهو را داخل بشقاب بریزید. مخلوط انار و لبو را روی سبزیجات بریزید. سپس روی آن را با پنیر فتا تزئین کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×