رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

راسن برزخی

58c2bf3437d78_-.jpg.c665c824382da09a635ac061c7c871da.jpg

 

مواد لازم:
کلم سفید کوچک :   1 عدد
کنسرو ذرت شیرین :1 عدد
کشمش پلویی :       1لیوان
هویج رنده شده :     4 عدد
مایونز کم چرب :      1لیوان
شکر:                   2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ابتدا کلم ها را ریز خرد کرده و با هویج رنده شده و کشمش و  دانه های ذرت مخلوط می کنیم، سپس شکر را با سس مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم و با مواد سالاد مخلوط می کنیم سپس سالاد را به مدت حداقل 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کشمش ها داخل سالاد نرم شود و سالاد جا بیفتد .

نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت

سالاد ذرت جزو انواع سالاد میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
سالاد ذرت را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

  • پسندیدم 3

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×