اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • اطلاعیه ها

    • admin

      همکاری انجمن نویسا با نشر علی   شنبه, 20 خرداد 1396

      بدین وسیله به اطلاع کلیه نویسندگان و اعضای محترم انجمن نویسا، می‌رساند در راستای حمایت از نویسندگان و نوقلمان عزیز، این انجمن با مدیر مسئول و نشر پر سابقه ی علی همکاری دارد. به همین منظور رمان‌هایی که از نظر محتوا ایده‌آل و برتر باشند جهت بررسی به ناشر معرفی می‌گردند.لازم به ذکر است این نشر (نشر علی) با هیچ انجمن دیگری همکاری ندارد
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

ترشک انار

 

ترشک انار مانند دیگر ترشکهای میوه ای تهیه می شود و یکی  از خوشمزه ترین ترشی های مورد علاقه برای افراد یکه تمایل به خوردن این نوع خوراکی ها دارند می باشد.این ترشک را می توانید به راحتی در منزل درست نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشک انار

 

نمک به میزان دلخواه

جوهر لیمو /  ½  قاشق چایخوری

انار / ۵ کیلو

نبات / دو شاخه

 

طرز تهیه ترشک انار

 

برای درست کردن ترشک انار ابتدا انارها را دون کنید و  سپس هم می توانید با گوشتكوب و نیز مخلوط کن انارها را به حدی که آب دونه های انار دربياید ، کافی است.بعد از این مرحله انارهای له شده را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید ، در صورت تمایل می توانید از دو تکه نبات هم در این ترشک استفاده نمایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم نبات ذوب شود و انارها به قوام بیافتد.برخی اوقات کمی هم بزنید و موقعی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید  و ترشک انار شما آمده می باشد.اگر تمایل  داشتید کمی نمک و جوهر لیمو به آن اضافه کنید و اینکار باعث می شود تا ترشک شما ترش تر شود و برای افراد دارای این ذائقه مناسب می باشد ، ولی اگر می خواهید طعم ملس داشته باشد از نبات استفاده کنید.امیدواریم این ترشک خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

  • پسندیدم 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری