رفتن به مطلب
اخبار انجمن نویسا
  • رمان های بی تو در همه شهر غریبم و مرگ رنگ از خانوم ها مریم صناعی و بهاره غفرانی از نشر علی چاپ شده اند
  • به زودی رمان های زیر از نشر علی چاپ خواهند شد
  • رمان زندان دل از مریم صناعی
  • رمان معشوق مشترک و کسی مثل کسی نیست از فاطمه مرادی
  • رمان در پس ابرها از عاطفه نیک طلب
  • رمان پرواز غیر مستقیم از یاسمن تقوی
  • رمان زیر گنبد کبود انگار خدا هم نبود از پرستو مهاجر
  • رمان واکنش از مینا سلطانی
  • رمان کتمان از فاطمه کمالی
  • رمان طلوع از فاطمه گل محمدی
  • رمان آوای سکوت از شادی هاشمی
  • به انجمن نویسا خوش آمدید

    کاربرگرامی برای استفاده از امکانات انجمن ثبت نام کنید اگر قبلا ثبت نام کردید گزینه ورود را بزنید

پست های پیشنهاد شده

admin
وب سایت سوران: یکی از گزینه های پرطرفدار در سراسر دنیا سالادها هستند. سالاد به فرانسوی، Salade غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش‌غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می‌شود. واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمه‌ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می‌گیرد.
 
طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه ای 
 

امروزه سالاد های تنوع زیادی دارند و همانطور که در ابتدای مطلب هم ذکر کردم هم بعنوان پیش غذا و گاهی با اضافه شدن گوشت و ماهی و .... بعنوان غذای اصلی هم استفاده میشن. امروز باهم یک سالاد خوشمزه رو تجربه میکنیم.
 
مواد لازم:
 
  • سیب زمینی (3 پیمانه پخته و خرد شده) 4 تا 5 عدد بزرگ
  • خیاربزرگ (متوسط 2 عدد) 1 عدد
  • تربچه (کوچک) 1 دسته
  • تخم مرغ (پخته شده)  4 عدد
  • ساقه کرفس (ریزخرد شده) 2 عدد
  • ساقه پیازچه (ریزشده) 3 ق غ
 
سس:
 
  • فلفل سیاه 1/4 ق چ
  • نمک 1/4 ق چ
  • سس (خردل) 2 ق چ
  • خامه ترش 2 ق غ
  • سس (مایونز) 1/2 پیمانه

طرز تهیه:

1-ابتدا موادی که برای سس داریم باهم مخلوط میکنیم. ودر یخچال قرار میدیم .
 
2-وجود سس خردل در سس این سالاد برای طعم خاصی هست که به این سالاد میده و مزه غالبی نداره و تند نیست.
 
3-سیب زمینی ها را آبپز میکنیم و اجازه میدیم کاملا خنک شوند.

4-تخم مرغ ها ی آبپز شده رو هم خرد میکنیم

5-ساقه های پیازچه و کرفس رو بصورت ریز و تربچه ها بصورت حلقه ای و خیار رو هم خرد میکنیم.
 
6-سسی که در ابتدای رسپی اماده کردیم به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
 
7-ودر انتها نمک وفلفل سیاه میزنیم. و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو میکنیم.
 
نکات:

1- پیشنهاد میکنم سیب زمینی هارو بعداز خنک شدن داخل یخچال بذارید بعد برای سالاد استفاده کنین تا برش های یکدستی داشته باشین.

2- میزان نمک و فلفل ذکر شده ذائقه ای هستش و میتونید کم وزیاد کنید.
 
3- استفاده از پیازچه کامل در کنار ساقه های ان نیز طعم خوبی به سالاد میدهد.

4- جایگزین خامه ترش در رسپی: ماست خامه ای
  • پسندیدم 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×